Για την Aθήνα (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας-Πειραιά και προαστίων )

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 09:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή, οι παραδόσεις μπορούν να εκτελεστούν με μεταφορικά μέσα της εταιρείας, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με εκπρόσωπο της εταιρείας, αυθημερόν από τις 12:00 και έως τις 21:30 εκτός αν επιθυμείτε άλλη ημέρα.

 

Το Σάββατο οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 09:00 θα εκτελούνται αυθημερόν απο τις 16:00 και έως τις 18:00 εκτός εάν επιθυμείτε άλλη μέρα.

 

Για τηλεφωνικές παραγγελίες, θα πρέπει να καλείται 1 ημέρα πριν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ώρες καταστημάτων.

 

Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται Κυριακές και όλες τις επίσημες αργίες. Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 10:00 απο Δευτέρα έως Παρασκευή η παράδοση πάλι κατόπιν συνεννόησης, εκτελείται την επόμενη μέρα. Το Σάββατο η παραγγελία που καταχωρείται μετά τις 9:00 θα εκτελείται απο Δευτέρα κατόπιν συνεννόησης.

 

Κατά την παραλαβή θα σας δοθούν τα σχετικά φορολογικά παραστατικά (αποδείξεις λιανικής πώλησης, τιμολόγια πώλησης δελτία αποστολής).

 

Στην περίπτωση που θα έχετε προεξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας το σύστημα της τράπεζας, σας εκδίδει σχετικό παραστατικό κατά την σύνδεση σας μέσω διαδικτύου και κατά την διάρκεια της διαδικασίας χρέωσης της κάρτας σας.

 

 

Οι παραγγελίες εντός Αθήνας (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας Πειραιά και προαστίων) παραδίδονται πάντα με μεταφορικά μέσα της εταιρείας και σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για την μεταφορά των προϊόντων μέχρι το προσυννενοημένο σημείο παράδοσης.

 

Για την Αθήνα (Πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας Πειραιά και προαστίων) δεν προβλέπεται παράδοση με άλλον τρόπο (μεταφορική εταιρεία, courier κ. α). Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο για λόγους ανωτέρας βίας και κατόπιν δικής σας επιθυμίας και σε αυτή την περίπτωση η δαπάνη της μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη.

 

Σε κάθε περίπτωση τα όποια κόστη μεταφοράς των προϊόντων από την εταιρεία προς οποιοδήποτε σημείο παράδοσης δεν συνδέονται και δεν μπορούν να αλλάξουν τις τιμές των προϊόντων όπως αυτές αναγράφονται στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας.

 

Δεδομένου ότι στο site αναρτώνται πάρα πολλά προϊόντα με την τιμή κάθε προϊόντος μαζί με το ΦΠΑ, ενδέχεται να γίνει λάθος στην αναγραφή της τιμής κάποιου προϊόντος είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Αν η πραγματική τιμή είναι μικρότερη της αναγραφόμενης τότε θα σας αποστείλουμε τα προϊόντα με χρέωση της μικρότερης τιμής. Αν η πραγματική τιμή είναι μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το αν επιθυμείτε να το αγοράσετε ή όχι.

 

Η animania.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές των προϊόντων, χωρίς βέβαια αυτό να επηρεάζει τα προϊόντα που έχετε ήδη παραγγείλει.

Για την περίπτωση που δεν δύναται να αποσταλεί το προϊόν εντός της άνω προθεσμίας λόγω ανωτέρας βίας (δηλαδή απεργία κλπ) ή δεν είναι διαθέσιμο κατά το χρόνο της παραγγελίας θα σας ενημερώνουμε άμεσα και θα σας επιστρέφουμε τα χρήματα εντός 30 ημερών.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Τώρα η online παραγγελία σου γίνεται ακόμα πιo εύκολη!
Επίλεξε στην online παραγγελία σου, ως τρόπο αποστολής την επιλογή "Παραλαβή από το κατάστημα",
κι έλα να την παραλάβεις από το φυσικό μας κατάστημα, Λεωφ. Καποδιστρίου 94, 14235 Φιλοθέη

BACK TO TOP